fbtw

De trainer

 

Opgeleid tot A -verpleegkundige en sinds 1989 werkzaam bij een luchtvaartmaatschappij in een managersfunctie aan boord. Daarnaast  ook werkzaam geweest als re-integratiemanager en coach.

 

 

In de afgelopen 10 jaar heb ik mij vooral gericht op intuïtieve en spirituele ontwikkeling; “Mens & Intuïtie” en Vipassana-meditatie (S. N. Goenka)

Met “mindfulness” is meditatie toegankelijker gemaakt voor de westerse samenleving. Vooral het aspect “empowering” spreekt mij aan en dat is voor mij de kracht van deze training.

De opleiding voor mindfulness trainer heb ik bij het Centrum voor Mindfulness in A’dam gevolgd.  Bij de VMBN (Vereniging v Mindfulness Based trainers Nederland & vlaanderen) sta ik nu als erkend MBSR-trainer geregistreerd.

Ik ervaar het zelf als een verrijking om regelmatig even de stilte op te zoeken want in het dagelijks leven word ik, net als elk ander, vaak uitgedaagd. Regelmatige beoefening stelt mij in de gelegenheid om de “dingen” te zien zoals ze zijn, zonder ze te willen veranderen.

De 8-weekse training (max 8 deelnemers) zal ik enkele keren per jaar aanbieden. Ik heb ervoor gekozen om uitsluitend met kleine groepen te werken zodat elke deelnemer voldoende aandacht kan krijgen.

Het enige wat je echt nodig hebt is de bereidheid om gedurende een aantal weken, dagelijks even tijd voor jezelf vrij te maken. 

Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt. Een oriënterend gesprek kan behulpzaam zijn in je keuze.

Jan Keunen

 

Mijn inspiratiebronnen:
To Top