fbtw

Wieger
Jan was 9 weken mijn leraar Mindfulness. Het was een genoegen om onder zijn begeleiding de cursus te hebben gedaan. Hij toont en heeft respect voor alle cursisten met ieder hun eigen verhaal. Hij combineert dit met een prettige zakelijkheid: zo werd de training nooit een vrijblijvend samenzijn, maar bleef het een serieuze (maar ook leuke!) training.

Anna
Mindfulness leert je om zonder (voor)oordeel naar jezelf en anderen te kijken. Het doet je beseffen dat je altijd een keuze hebt. Hierdoor kan je beter relativeren en objectiever zijn. Als je rustiger reageert krijg je ook een mildere reactie terug. De cursus is een handreiking en motivatie om met jezelf aan de slag te gaan en rust in jezelf te hervinden.

Jolanda
Het heeft mij meer ruimte in mijzelf, maar vooral ook in mijn hoofd gegeven. Ook heb ik geleerd en ervaren, dat het heel erg goed is voor mijzelf en het “zijn” voor mij prettiger maakt. Ik ben meer bewust van wat er allemaal gebeurd. Geniet nog meer van de mooie dingen!

Trix
De trainer bracht de oefeningen zeer kundig. Hij heeft een prettige stem en het is daardoor makkelijk je over te geven aan oefeningen zoals de bodyscan, yoga en de meditatieve oefeningen. De trainer was heel respectvol en geduldig naar de cursisten, gaf ze de tijd en liet de ruimte voor hen om te spreken.

Hannie
De prettige wijze waarop Jan ons bij de kern van het proces wist te houden heeft de rijkdom van mindfulness diep doen wortelen. Waar andere opleidingen mij kennis deden vergaren, gaf deze training mij ware wijsheid. Het kunnen “zijn” in lichaam en geest in het nu heeft grote verandering in mijn leven gebracht. De handvatten die ik nu heb om bewust te leven en handelend om te gaan met wat zich aandient, zorgen ervoor dat ik mij rustiger en sterker voel.

Wil je een ervaring delen? Stuur mij dan een e-mail.

To Top